2013. március 15., péntek

2012.11.22-Rendészeti Ágazat Doktoranduszainak IV. Országos Fóruma


A Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából megrendezésre kerülő Rendészeti Ágazat Doktoranduszainak IV. Országos Fórumát rendezték 2012. november 22-én a Rendészettudományi Karon.  Több okból is jelentős esemény volt ez, mivel az Nemzeti Közszolgálati Egyetem fennállásának első fóruma volt az idei, különös jelentőséggel bírt, hogy Karunk szervezésében történt mindez.
A programon a Szent György Szakkollégium tagjai is jelen voltak dr. Budaházy Árpád r. fhdgy, a Rendészeti Doktoranduszok Országos Egyesületének elnöke  meghívásának alkalmából. A fórumon előadhattuk TDK dolgozataink prezentációit: Benyó Hajnalka A fegyveres szervezeteket érintő stressz- és krízishelyzetek, illetve az általam A terrorizmus és Magyarország kapcsolata című TDK dolgozatokból készített előadásainkat mutathattuk be a vendégeknek. Érdekes és izgalmas lehetőség, illetve élmény volt a doktoranduszok, sok esetben főtisztek előtt előadást tartani hallgatóként. A program reggel 10 órától az Elnökség valamint a Dékán Úr köszöntőjével indult, ezután a csalás büntetőjogi vonatkozásáról hallgathattunk meg egy rövid beszámolót.
A nap további részében szekciókra volt bontva a program, minden egyes blokkban több előadás volt, a legkülönfélébb témákban, minden prezentáció végén lehetőség nyílt az előadóval beszélgetni a választott témakörről. Jó tapasztalatokkal zártuk a napot, véleményem szerint sokat tanulhattunk a fórumból, ha legközelebb is lesz lehetőség jelen lenni egyértelműen menni fogok

Horváth Zoltán II/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése